2016-11-22 06:56:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Legyen óvatos!

Napi horoszkóp november 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Váratlan pénzügyi gondok gyötörhetik most, ami szokatlanul harapóssá teheti önt a kedvesével való viszonyában. Talán még az is megfordul a fejében, hogy a párját okolja, alaptalanul. Higgadtsággal többre megy, mint haraggal.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Vigyázzon, legyen óvatos, és ha szoros a napirendje, számoljon az esetleges hátráltató tényezőkkel, és induljon el hamarabb a tervezettnél! Ha eladással vagy vásárlással foglalkozik, akkor most biztosan jó üzleteket fog kötni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ön nagyon éber, kíváncsi és kommunikatív. Biztosan meg fogja találni a megfelelő szavakat, és az odaillő érveket. Ha valakinek információra van szüksége, Önhöz fog fordulni. Segítsen, ha tud, ez a közeljövőben önnek is előnyös lehet.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Bár jól indul a napja, a délelőtt folyamán valami nagyon felbosszantja. Figyelnie kellene a pénzügyekre, mert a bolygóállások váratlan kiadásokat jeleznek! Most tisztázhatják az esetleges félreértéseket a partnerével. A kreatív ötleteit jegyezze fel, de a megvalósításukkal még várjon!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ez a nap nehéznek ígérkezik, és ezen sajnos az sem segít, ha megerőlteti magát - inkább engedje el a stresszt, és csak a legszükségesebbekkel próbáljon megbirkózni. Ne kezdeményezzen, és főleg ne kockáztasson. Ha teheti, korábban menjen haza a munkahelyéről.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Akkor se tegyen szemrehányásokat a kedvesének, ha történetesen igaza van – ön ma sokkal kritikusabb, mint egyébként, így utólag megbánhatja a szavait. Ha egy kicsit engedékenyebb, akkor jó hangulatban zárhatják a napot.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Olyan hírt hall, amelynek kevés a valóságtartalma. Ne higgyen a rossz indulatú pletykáknak. Lehet, hogy megszakad egy régi barátsága, valószínűleg a régi konfliktusokat nem tudják kezelni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Dicséretet kaphat a főnökétől. Jó érzéssel tölti el, hogy számítanak a munkájára, de úgy véli, hogy anyagi megbecsülése nem áll arányban a teljesítményével. Próbáljon fizetésemelést kérni!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ez a nap nem lesz egyszerű, úgy érzi, hogy mindenki csak kritizálja. Ha így van, ne hagyja magát! Szerencsére otthon jó hangulat fogadja, sőt, a párja valamilyen meglepetéssel is készül önnek.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha állást szeretne változtatni, most kérdezősködjön az ismerőseinél, mert lehet, hogy valaki egy igen kecsegtető ajánlattal áll elő. Ha így van, ne habozzon sokáig!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A párja féltékenysége kezdi tönkre tenni a kapcsolatukat. Önt felháborítja a bizalmatlanság, amit a részéről tapasztal. Pedig ha jobban magába néz, akkor rájöhet, hogy ön is tett félreérthető megjegyzéseket…

Halak: II. 19. - III. 20.
Ha ön egyedülálló, akkor ma szerencsés napja lesz! Egy kellemes társaságban új ismerősre talál, aki a humorérzékével azonnal elkápráztatja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: